Engageret og ansvarsbevidst driftsleder søges

posted in: Seneste nyt | 0

Bliv en del af et team, hvor bæredygtig udvikling og klima er hverdag

Vil du motivere og skabe sammenholdet i et team og sammen med en fagligt teknisk leder stå i spidsen for produktion af grøn energi? Som driftsleder på Sønderjysk Biogas i Bevtoft er du med til at skabe rammerne for dit team og den daglige drift af biogasproduktion. Har du lyst til at tage ansvar, og har du et godt overblik, så tilbyder vi et varieret og spændende job med stor indflydelse på egen hverdag.

Som driftsleder får du i samarbejde med den fagligt tekniske leder ansvaret for den daglige drift på biogasanlægget, hvor der i dag er 9 ansatte. Du skal være god til at motivere og inspirere samt koordinere arbejdet mellem de ansatte.

Vi er på udkig efter en ny kollega, som har lyst til at tage ansvar og har mod på at kaste sig ud i nye opgaver. Du har hænderne skruet ordentligt på og har en god mekanisk og biologisk forståelse, som giver dig et godt overblik. Derudover er opgaverne at:

Koordinere opgaverne og logistikken

Du følger den organiske proces og sikrer, at den forløber planmæssigt og bruger derfor mest tid på koordinering af opgaverne på anlægget og på logistik, når vi får råvarerne til produktionen, og når den afgassede biomasse afsættes til landmændene. Derfor bliver dine opgaver:

  • Planlægning, koordinering og ledelse af den daglige drift sammen med en fagligt teknisk leder, tilførsel af råmaterialer, transport, analyser og efterfølgende afstemning af pris med leverandør af råmateriale.
  • Ansvarlig for arbejdsmiljø og beredskabsplan
  • Procesoptimering og vedligeholdelse af anlægget i fællesskab med fagligt teknisk leder
  • Kontakt til leverandører af råmaterialer samt indgåelse og forhandling af aftaler.
  • Indgå i vagtordning

 

Leder med forståelse for omdannelsesprocessen

  • Du er uddannet produktionsteknolog, maskinmester, mejerist, maskiningeniør med kendskab til kemi, bio, eller mikroorganismer, eller du er maskintekniker med relevant erfaring fra en lignende stilling.
  • Du har mindst 2 års erfaring fra fabrik, produktionsvirksomhed eller procesanlæg – og gerne ledelseserfaring.
  • Du bor højst 40 minutter fra biogasanlægget ved Bevtoft i Haderslev Kommune, så du kan være på anlægget hurtigt, hvis det er nødvendigt

Du er en naturlig leder, som samarbejder med den fagligt tekniske leder samt den øverste ledelse og medarbejderne om at holde overblik over vores processer og forbedre dem. Når du får eller præsenteres for en god ide, sparrer du med medarbejdere og direktionen, så vi hele tiden forbedrer os og du udvikler dig. Og så er du garant for en god tone og godt kollegialt samvær, hvor vi sørger for at vores partnere har det godt.

 

Hvem er vi?

Hos Sønderjysk Biogas har vi opført et af Danmarks største biogasanlæg, som årligt omdanner 450.000 tons husdyrgødning samt ca. 150.000 tons andet organisk råmateriale til biogas. Den producerede gas opgraderes til bionaturgas og ledes ind i naturgasnettet, hvorefter den kan forbruges på lige fod med naturgas i det meste af Europa. Det har mange miljømæssige fordele, da der fx ingen lugtgener fra gyllen er, og at vi bidrager til mindskningen af CO2-udslippet i atmosfæren. Vi er ejet af Sønderjysk Biogas Invest A/S og E.ON Danmark A/S. Vi er 9 medarbejdere, der arbejder med effektiv og bæredygtig teknologiudvikling på Langvej 65 i Bevtoft.

 

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Mette Markussen på 72 45 91 47.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt via linket nedenfor. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg jobbet online