Driftstekniker søges

posted in: Seneste nyt | 0

Trives du bedst, når dagene ikke ligner hinanden? Kom og vær med til at drive et af Danmarks største biogasanlæg, og få en varieret hverdag, hvor du fra start kan sætte dit præg på vores processer.

Hvis du er nysgerrig og har lyst til at tage ansvar, står vi klar til at byde dig velkommen i en god virksomhed og i et rigtig godt team.

Om jobbet - Tag ansvar for at holde anlægget kørende
Som driftstekniker er du med til at sikre, at vores højteknologiske anlæg altid kører optimalt. Det betyder en hverdag med forskellige opgaver såsom drift, vedligehold og fejlsøgning på anlægget samt løbende driftsoptimering.

Sammen med to andre driftsteknikere og driftslederen indgår du i en vagtordning. Det betyder, at du hver 4. uge er tilgængelig uden for normal arbejdstid, hvor du overvåger systemet via telefonen. I tilfælde af alarm kører du til anlægget og løser problemet – og du bliver naturligvis aflønnet for din ekstra arbejdstid.

Om dig - vær med til at forme kulturen i et socialt team
Du indgår i et ungt team på 10 personer, som både går op i den sociale side af arbejdsdagen såvel som den faglige. Du får et job med meget ansvar, hvor sikkerhed er højt prioriteret og hvor vi stoler på hinanden. Vi har kun eksisteret i 2½ år, så du vil få mulighed for at være med til at forme vores fælles kultur.

Vi er på udkig efter en ny kollega, som har lyst til at tage ansvar og har mod på at kaste sig ud i nye opgaver. Du har hænderne skruet ordentligt på og har en god forståelse for teknik, som giver dig et godt overblik.
• Du er uddannet elektriker, automatiktekniker eller lignede. Du kan også være maskinmester med elbaggrund
• Du har min. et par års erfaring fra et teknisk anlæg fx et spildevands- eller biogasanlæg
• Du kan begå dig på engelsk både på skrift og i tale
• Det er en fordel, hvis du har erfaring med processtyring
• Endelig bor du gerne max. 40 minutters kørsel fra anlægget i Bevtoft

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte driftsleder Jesper Jørgensen på 2321 4195

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag på mail dst@sbgas.dk
Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Sønderjysk Biogas
- Højteknologisk produktion af grøn energi
Hos Sønderjysk Biogas har vi opført et af Danmarks største biogasanlæg, som årligt omdanner 450.000 tons husdyrgødning samt ca. 150.000 tons andre biomasser til biogas. Den producerede gas opgraderes til bionaturgas og ledes ind i naturgasnettet, hvorefter den kan forbruges på lige fod med naturgas i det meste af Europa.